Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мильно-сольовий скраб для тіла BLOSSOM
з пудрою троянди та ефірними оліями
Ароматний мармеладний скраб розроблений на основі солі, яка забезпечує відлущувальну дію, ефективно видаляючи забруднення та ороговілі клітини. Шкіра стає більш пружною та еластичною, гладкою, ніжною, м'якою.
М'які пінисті компоненти з рослинних олій і виноградного цукру, що входять до складу, дозволяють скрабу милитися при додаванні води. А ніжний натуральний аромат ефірних олій троянди, жасмину, герані, іланг-ілангу, ветівера та сандалу перетворить прийняття ванни та душу на справжній SPA-ритуал.
Спосіб застосування:
Нанести на вологу шкіру легкими масажними рухами, помасувати кілька хвилин до утворення легкої піни, змити теплою водою.
Склад:
Sea salt (морська сіль), Prunus Amygdalus Dulcis (олія солодкого мигдалю), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (масло дерева Ши), Caprylic/Capric Triglyceride (емолент з кокосової олії), Coco-Gluco Glycerin ("зелений" ПАР з олій і виноградного цукру), Glycerin (рослинний гліцерин), Rosa damascena flower powder (пудра з пелюсток Дамаської троянди), Cetearyl Alcohol (емульгатор, пом'якшувальний, вологоутримувальний компонент з| ), Bare Root Rose (Rosa gallica) Essential Oil (ефірна олія троянди), Ylang Ylang (Cananga odorata) Essential Oil (ефірна олія іланг-ілангу), Jasminum officinale Essential Oil (ефірна олія жасмину) Essential Oil (ефірна олія герані), Vetivert (Vetiveria zizanioides) Essential Oil (ефірна олія ветивера), Amyris essential oil (ефірна олія сандала), Mica, Tocopheryl Acetate (Вітамін Е, антиоксидант), Rose
Об'єм: 210 г
Компоненти із сертифікатом Ecocert, Франція.
Не містить ПЕГ, силіконів, парабенів, штучних барвників, ароматизаторів і синтетичних добавок.
Термін придатності: 6 місяців від дати виготовлення, 4 місяці після розкриття флакона. Дата виготовлення вказана на упаковці.
Умови зберігання: при температурі від +5 до +25 ° C, не допускається зберігання під безпосереднім впливом сонячного світла та опалювальних приладів.
Увага! Можлива індивідуальна непереносимість компонентів, що входять до складу.