Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гідролат кропиви - застосування
Гідролат кропиви очищує, зміцнює, дезодорує, дезинфікує та має протизапальну, тонізуючу, кровоспинну, ранозагоювальну дію Регулює обмін речовин, є сечогінним і протинабрякову засобом, покращує циркуляцію, виводить токсини.
Косметичне застосування:
- Прекрасний тонізуючий і в'яжучий засіб.
- Покращує мікроциркуляцію в шкірі тіла і голови і стимулює ріст волосся.
- Завдяки високому вмісту кремнію і сірки, кропива є прекрасним живильним і вітамінним компонентом для волосся і шкіри голови, а також чудовою добавкою до засобів для тонкого волосся.
- Володіє дезодоруючою, дезінфікуючою властивостями, позитивно впливає на клітини тканини, підсилює в них обмін, підвищує тонус клітин.
Властивості гідролата кропиви:
- зміцнює волосся, підсилює їх ріст
- перешкоджає випаданню волосся
- надає волоссю блиску
- усуває зайву жирність шкіри і волосся
- дезодорує, дезінфікує шкіру тіла
- покращує колір обличчя, надає шкірі м'якість
- тонізує в'яну і стомлену шкіру
- сприяє регенерації пошкодженої шкіри
- полегшує болі в ногах і знімає набряки
- антиоксидант
Показання до застосування:
- в'яна, старіюча шкіра
- жирна і комбінована шкіра обличчя
- набряки, удари і синці
- чутлива, пошкоджена шкіра
- шкірні захворювання
- целюліт
- лупа, випадання волосся
Гідролат кропиви YUKA
Склад: 100% гідролат кропиви.
Упаковка: скло 100 мл.
Застосування: протирання, аплікації, компреси, зрошення, збагачення косметичних засобів. Рекомендується розпорошувати гідролат на шкіру обличчя, тіла протягом дня, а також на волосся, що дуже актуально як в літній період, так і в зимовий час, в опалювальний сезон, коли наша шкіра особливо страждає від втрати вологи.
Не містить консервантів, спирту, штучних барвників і синтетичних добавок.
Термін придатності: 9 місяців від дати виготовлення. Дата виготовлення вказана на упаковці.
Умови зберігання: при температурі від +5 до +15 ° C, не допускається зберігання під безпосереднім впливом сонячного світла і опалювальних приладів.
Увага! Можлива індивідуальна непереносимість компонентів, що входять до складу. Можливо випадання осаду, що не впливає на якість продукту.